Dissabte 19 de novembre, a les 7 de la tarda, tindrà lloc a la Sala d’actes de l’Ajuntament de La Torre de l’Espanyol la presentació del llibre De l’Arrossar a la Taula, d’Eva Artal, M. Teresa Castelló i Cristina Giné.

L’arròs és el protagonista d’aquest llibre que recull fins a 83 receptes d’aquest producte tan típic de les Terres de l’Ebre, totes elles extretes de persones del territori entrevistades per les mateixes autores. Les receptes són el pretext per endinsar-nos en la cultura i les tradicions ebrenques a través dels testimonis coprotagonistes de l’obra.

El llibre, prologat per l’antropòloga i gastrònoma M. Carme Queralt Tomás, ha estat publicat per Farell Editors, i és en benefici de l’Associació Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre.

Presentarà l’acte el Dr. Albert Moncusí Farré, Professor del Departament de Sociologia i Antropologia, de la Universitat de València.