L’alcalde i els regidors de l’Ajuntament de La Torre de l’Espanyol han treballat avui, Dia de la Constitució, a les dependències municipals. A les 11 h s’han reunit per tractar les partides pressupostàries de l’any vinent i han atès, també, les demandes de diversos ciutadans que han acudit als despatxos sabedors que avui tenien aquesta possibilitat. A la cita només s’hi han presentat els membres del partit majoritari, Junts Per La Torre.

 

Regidors JPLT

 

A les 13 h, alcalde i regidors han baixat a la plaça de la Pau on el mateix batlle, Joan Juncà, ha llegit el manifest reivindicatiu “Treballem per Catalunya”, promogut per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). En aquest document s’hi afirma que els dies festius, en un país democràtic, han de respondre a una “sensibilitat majoritària i pròpia, mai imposada”. Es defensa, també, que alcaldes i regidors treballen els 365 dies de l’any, de forma incansable i sense distinció de festius.

El text, que s’ha llegit en tots els municipis que s’han adherit a l’AMI, manifesta també que “la cotilla que envolta la Constitució, acaba convertint-la en una presó per la democràcia, que impedeix al poble català decidir lliurement sobre el seu futur polític”, afegint: “darrerament, hem vist també com el text constitucional acaba essent utilitzat com a Codi Penal per investigar els càrrecs electes que en l’exercici de les seves funcions permeten el debat a Catalunya sobre el procés sobiranista”.

 

img_6543

 

La jornada ha finalitzat amb un vermut popular per a tots els veïns.