Digi-World Trekking és una aplicació mòbil que t’ofereix 5 de les rutes de més interès de La Torre de l’Espanyol.

Es tracta d’una app desenvolupada per l’empresa Digi-World.

Per descarregar-la únicament has d’anar a la Play Store del teu dispositiu Android o a l’App Store en cas que tinguis IOS i cercar: Digi-World Trekking. Un cop descarregada, només obrir-la prem “Trekking” i a continuació “Comprar Rutes”:

Menú Principal App Digi-World Trekking Comprar rutes App Digi-World Trekking

Cal remarcar que són totes gratuïtes. A continuació t’apareixeran les 5 rutes, dividides en 5 pestanyes:

  • El Tormo
  • La Serra del Rovelló
  • Les Aubagues
  • El Coll de la Garganta
  • Els Massets

Rutes App Digi-World Trekking

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cadascuna de les rutes s’ha de descarregar individualment, prement-hi a sobre.

Descarregant rutes App Digi-World Trekking

Un cop descarregada, veurem la distància, nivell de dificultat i desnivell de l’excursió. Quan siguem al punt de partida, només cal posar: “Visualitzar”.

Infiormació App Digi-World Trekking

Se’ns obrirà un mapa amb el traçat, que es vincularà amb el GPS del nostre dispositiu i ens indicarà la nostra posició actual. Cada vegada que passem per algun punt de referència o “waypoint” de la ruta, s’activarà un àudio. Una imatge i un text complementaran l’àudio que ens explicarà on som i què estem veient:

Mapa App Digi-World Trekking  Waypoint App Digi-World Trekking

Podem escollir l’idioma de l’audioguia (català, castellà o anglès) anant al símbol d’engranatge (“Eines”). Des d’allà també podrem regular el volum del so de l’app o escollir si volem desactivar els waypoints, l’àudio o la ruta.

Un cop acabada l’excursió, es pot esborrar la ruta per alliberar espai del telèfon sense esborrar l’aplicació. També es pot seguir l’audioguia des d’allà on vulguis, prement un per un els punts de referència que apareixen al mapa.

Esborrar ruta App Digi-World Trekking Ruta esborrada App Digi-World Trekking

Es tracta d’una aplicació molt completa i útil pels qui desitjarien anar d’excursió per la zona però no coneixen cap ruta. Senderistes, excursionistes i amants de la naturalesa podran gaudir de tota aquesta informació recollida en un exhaustiu treball de camp.