L’Ajuntament informa de canvis recents en matèria de trànsit als carrers Portal, Baix i Era.

Des de l’equip de Govern creiem que tenim un problema greu amb el trànsit rodat, sobretot en els carrers interiors i més cèntrics del poble. L’aparcament als carrers no habilitats -sovint davant de les portes de cases de molts veïns i veïnes- genera conflicte i moltes molèsties, les quals són totalment evitables si ens desplacem a peu per dins el poble.

Els carrers anteriorment mencionats són les artèries principals del nostre municipi. En ells, s’hi troben les botigues, els bars, el restaurant i l’Ajuntament, i són dels carrers que més trànsit pateixen. Per culpa dels cotxes mal aparcats, es pateixen embotellaments. Molts cotxes són aparcats davant les portes de les cases i dels seus pàrquings, amb les molèsties que això comporta. Aquests últims casos es veuen agreujats al carrer de l’Era, quan ens trobem a l’alçada dels bars.

Per mirar de solucionar tota aquesta problemàtica i poder mantenir més nets i en bon estat els carrers principals, a partir del dia 8 de maig estarà prohibit aparcar als carrers del Portal, Baix i Era.

Creiem que aquest serà un canvi a millor per La Torre, per això, esperem comptar amb la col·laboració de tot el veïnat. A molts pobles veïns s’ha implantat aquesta mesura amb molt d’èxit. Durant els últims mesos s’han habilitat nous pàrquings per poder deixar els vehicles, i pretenem potenciar els ja existents.

Així doncs, a partir del 8 de maig ja no s’hi podrà aparcar. I durant el mateix mes, es deixarà un avís als parabrises dels qui no ho compleixin. A partir del dia 1 de juny, entrarà en vigor l’ordenança municipal que regularà aquest canvi. Des de llavors es preveuran sancions per als infractors.

La prohibició només afecta a l’estacionament, així que es podrà parar el temps indicat al codi de circulació.

Esperem comptar amb la màxima col·laboració per poder tirar endavant la mesura, que de ben segur serà beneficiosa per tothom.

Aparcament LTE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                       En verd, les zones on s’hi pot aparcar, en vermell, les que no.