L’Ajuntament de la Torre de l’Espanyol ha impulsat els pressupostos participatius per tal que els veïns i veïnes puguin proposar i decidir el destí d’una part de la partida d’inversions del pressupost municipal.

L’objectiu principal és implicar tothom en la presa de decisions responsables sobre el destí d’una part dels recursos públics a través d’un sistema de participació. Amb aquesta finalitat, l’Ajuntament demana el vot per una de les quatre propostes següents:

•  Habilitar un nou aparcament dins el municipi

•  Reforma del parc infantil i el paviment de la Plaça Dr. Benigno Ubieto

•  Substitució  de butaques del cinema

•  Instal·lació d’un Skatepark

Una vegada escrutat el resultat de la votació, l’Ajuntament inclourà al pressupost municipal aquell que rebi més vots. En cadascun dels actes de la setmana cultural hi haurà una urna per dipositar-hi el vot. Els actes estan programats els dies 8, 9, 10 i 11 de setembre. Consulta el programari d’actes aquí.

 

Cartell pressupost participatiu 2017