La Junta de Govern de La Torre de l’Espanyol va aprovar els pressupostos municipals per l’any 2018. Va ser ahir dimecres al vespre, en l’últim ple ordinari de l’any 2017. Hi van assistir els 5 càrrecs electes de Junts Per La Torre i un dels dos membres d’Unió, Eduard Masip, així com també la secretària interventora.

Destaquen l’aprovació dels pressupostos per continuar amb l’arranjament dels carrers del poble i la compra dels terrenys per la construcció de la pista coberta polivalent, tal com estava previst al programa electoral. En aquest aspecte, es va far menció especial a l’elevada inversió que es farà durant l’any 2018 explicant que, mentre hi sigui la Central Nuclear d’Ascó, el poble compta amb recursos importants, i que: “és ara quan s’ha de treballar per millorar el poble tot el possible abans que la situació canviï”, en paraules del propi Juncà.

D’altra banda, es va aprovar no renovar la relació contractual amb l’AMAC, que tenia un cost de 15.000€ anuals, valorant els serveis prestats en anys anteriors però considerant que l’associació s’ha desviat perillosament de la seva línia d’actuació.

Clica aquí per consultar la memòria completa de l’Alcalde, Joan Juncà en la reunió d’ahir.

Ple Ordinari per l'aprovació dels pressupostos municipals 2018.

Ple Ordinari per l’aprovació dels pressupostos municipals 2018.