La Diputació de Tarragona i Caixabank instal·laran un caixer automàtic La Torre de l’Espanyol i a 12 municipis petits més (d’entre 500 i 1600 habitants) que fins ara no en tenien.

CaixaBank, la Diputació de Tarragona – BASE i els 12 municipis han signat aquest matí un conveni per proveir els pobles de caixers automàtics d’última generació.

Es tracta d’un acord molt complex, que fa temps que es negocia i que no hauria estat possible especialment sense la insistència i la dedicació de BASE i del seu president, Joan Piñol.

La Junta de Govern de La Torre de l’Espanyol valora molt positivament l’aplicació d’aquest nou servei públic, que s’instal·larà a la plaça Principal i que s’espera que entri en funcionament abans de l’estiu: “Avui és un bon dia perquè sabem que farà molt bon servei a tots els torredans i torredanes i als turistes que ens visitin. Era molt necessari”.

El conveni, que han signat el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana; el president de BASE, Joan Piñol; i els alcaldes i representants dels 12 municipis preveu que CaixaBank, la Diputació de Tarragona-BASE i cada ajuntament assumeixen a parts iguals el cost de cada caixer. CaixaBank aportarà la tecnologia i es farà càrrec de la instal·lació i manteniment dels dispositius, els municipis facilitaran l’espai físic i vetllaran pel seu bon ús i BASE ha adaptat tot el seu sistema de pagament perquè sigui efectiu a través d’aquest sistema.

Aiguamúrcia, Albinyana, Almoster, El Montmell, Garcia, Godall, La Torre de l’Espanyol, Paüls, Pratdip, Puigpelat, Vilaplana i Vinebre són els 12 pobles de la província de Tarragona que comptaran amb aquest servei públic.

El conveni, que han signat el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana; el president de BASE, Joan Piñol; i els alcaldes i representants dels 12 municipis preveu que CaixaBank, la Diputació de Tarragona-BASE i cada ajuntament assumeixen a parts iguals el cost de cada caixer. CaixaBank aportarà la tecnologia i es farà càrrec de la instal·lació i manteniment dels dispositius, els municipis facilitaran l’espai físic i vetllaran pel seu bon ús i BASE ha adaptat tot el seu sistema de pagament perquè sigui efectiu a través d’aquest sistema.

Taula presidencial de l'acte d'avui al Palau de la Diputació de Tarragona

Taula presidencial de l’acte d’avui al Palau de la Diputació de Tarragona

 

 

Joan Juncà signant el conveni al Palau de la Diputació de Tarragona.

Joan Juncà signant el conveni al Palau de la Diputació de Tarragona.

Fonts: Diputació de Tarragona, l’Interviu de Tarragona, Joan Juncà.