Llibres i realitat augmentada és l’activitat programada per a La Torre de l’Espanyol durant la Mobile Week Ribera d’Ebre, que tindrà lloc entre el 18 i el 24 de febrer i que comptarà amb un total de 40.

L’objectiu d’aquest taller és fomentar la relació, cada vegada més estreta, entre el món del llibre i la tecnologia. L’activitat està pensada per potenciar l’ús de mòbils, tauletes i llibres en paper entre la ciutadania a través de la tècnica de la realitat augmentada. Les diferents biblioteques municipals de la Ribera d’Ebre seran els espais on es realitzarà i els seus bibliotecaris els encarregats de conduir-les entre els seus usuaris. Amb el suport dels tècnics del Telecentre de la Ribera d’Ebre, els responsables d’aquests espais municipals portaran a terme aquesta activitat, adreçada principalment per a famílies amb nens i nenes d’entre 5 i 10 anys, però també oberta a tota la ciutadania. El taller treballarà amb unes làmines que es colorejaran primer, i que a l’estar pensades i dissenyades de forma especial, amb una aplicació de realitat augmentada, un nen acompanyat d’un adult podrà jugar i aprendre coses noves.

La sessió tindrà lloc a la Biblioteca Municipal de La Torre de l’Espanyol el 22 de febrer a les 17:30 h, i hi poden assistir totes les famílies amb nens interessades.