Des de l’equip de Govern de l’Ajuntament de La Torre de l’Espanyol volem donar les gràcies a totes aquelles administracions, entitats, empreses i particulars que ens han ofert la seva ajuda i ens han donat suport en aquests dies tan durs que hem passat amb l’incendi forestal que hem patit i que ha arrasat el nord de la nostra comarca.

Volem també, fer un especial agraïment als veïns del nostre municipi per la total implicació en les tasques d’avituallament dels bombers, sempre responent immediatament a les crides que fèiem, fos l’hora que fos, i amb absoluta rapidesa.

Volem també destacar que aquests dies hem passat moltes hores al CCA de Vinebre, on des de l’equip de Govern de Vinebre i els seus veïns sempre ens han fet sentir com a casa. Gràcies de tot cor!

Aquests dies tan difícils s’ha demostrat que els pobles petits, si treballem junts, som imparables. La Torre, Vinebre, Flix, La Palma, Maials, Bovera, Llardecans i La Granadella ens hem vist afectats directament, però davant les adversitats hem tret forces de sota les pedres per ajudar al màxim a les tasques d’extinció.

I, evidentment, gràcies infinites al Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya per la feina espectacular que han fet en l’extinció d’aquest devastador incendi que hem patit.
També agrair la feina del Cos de Mossos d’Esquadra, Agents Rurals, Creu Roja, Protecció Civil, SEM i la UME.

Esperem que aquest incendi marqui un abans i uns després en el model de gestió forestal, i d’una vegada per totes s’aposti fort per l’agricultura i els pagesos del nostre País, ells han demostrat que són els primers bombers que hi ha.

Equip de Govern de l’Ajuntament de La Torre de l’Espanyol