L’Associació “BTTorre La Transrabosenca” i l’Ajuntament de la Torre de l’Espanyol ens volem sumar a la plataforma Rebrotem per col·laborar amb els afectats de l’incendi de La Ribera d’Ebre, Les Garrigues i El Segrià del mes de juny. I aquest cop ho farem pedalant.

 

El dissabte 28 de setembre hem organitzat una Pedalada Solidària conjunta, sense classificacions, ni temps, ni podis. Tots plegats farem un trajecte de 30 km durant el qual es farà una explicació de l’afectació de l’incendi.

 

A les 8 h es farà l’entrega dels dorsals i de la bossa regal i a les 9 h es donarà el tret de sortida davant del Camp de Futbol Municipal.

 

Hi haurà avituallaments, esmorzar (entrepà de pernil o de formatge) i molts sortejos.

 

Inscripcions a 10 €, dels quals 5 € aniran destinats a la Plataforma Rebrotem. S’entregarà una samarreta commemorativa a tots els participants.

 

Inscripcions limitades a 200 persones. També hi haurà la possibilitat d’inscriure’s en “Fila Zero” pel mateix preu, tant per la gent que no podrà venir com per la que no vulgui o no pugui fer la pedalada. Les inscripcions de “Fila Zero” són il·limitades i també rebran la samarreta a casa seva.