El formatge Serra del Tormo – Semi-madurat ha estat guardonat amb bronze, el tercer millor formatge del món en la categoria “Formatge d’ovella de pasta premsada” en els premis World Cheese Awards 2019, que en aquesta edició ha comptat amb representants de 42 països dels cinc continents.

És la segona vegada que la marca torredana aconsegueix un premi del concurs més prestigiós del món formatger. L’any 2016 va aconseguir la medalla de bronze amb la seva varietat “Serrat”. Aquest any ha estat inclòs a la llista de guanyadors destacant-se durant l’avaluació d’una xifra rècord de 3804 formatgeries qualificades en un sol dia, en la que ha estat la 32a edició d’aquest certamen, celebrat a Bèrgam, Itàlia, el passat 18 d’octubre.

El formatge Serra del Tormo Semi-madurat de Julio Manero Borràs obté així el seu segon segell de garantia reconegut a escala internacional procedent de l’esdeveniment global dedicat al formatge més prestigiós del món.