Per tal de poder continuar veient correctament tots els canals de televisió, els veïns i veïnes hauran de portar a terme determinades accions:

Als habitatges unifamiliars o edificis de fins a tres o quatre habitatges, un cop s’hagi produït l’encesa dels nous canals només caldrà fer una resintonització a travès de comandament a distància del televisor.

En el cas dels edificis més grans, de més de tres o quatre habitatges, serà necessari contactar amb una empresa instal·ladora de telecomunicacions homologada perquè facin les adaptacions necessàries a l’antena. Un cop fet això , cada veí o veïna haurà de resintonitzar els canals al seu televisor.

En molts casos la ciutadania disposarà d’uns mesos per realitzar aquest canvis, durant els quals els canals de televisió emetran simultàniament.

Setmana d’inici de l’actuació 13/04/2020, (les dates previstes són orientatives, i per motius tècnics poden variar abans de l’inici de l’actuació).

Consulta el mapa de cobertura clicant aquí.