Benvolgudes veïnes i veïns;

Davant de la pandèmia del Coronavirus (Covid-19) que està afectant a tot el món, i davant les recomanacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, per la seguretat de totes les veïnes i veïns del poble (en especials totes aquelles persones de col·lectius més vulnerables) i per ajudar a la contenció de la malaltia, per decret d’alcaldia en data 12 de març de 2020, i que entra en vigor en data 13-3-2020, resolc:

El tancament del SAIAR municipal “Les Sorts”, 14 dies prorrogables
El tancament de la biblioteca municipal, 14 dies prorrogables
El tancament de l’atenció al públic de l’Ajuntament, 14 dies prorrogables
El tancament de la llar d’infants municipal “La Raboseta”, 14 dies prorrogables
L’ajornament de la 8a calçotada popular prevista per aquest dissabte, fins a nou avís
El tancament de la pista poliesportiva municipal, 14 dies prorrogables
La suspensió de les activitats extraescolars, 14 dies prorrogables

A més d’aquestes mesures que prenem des de l’Ajuntament, seguint totes les recomanacions i directives del Departament de Salut de la Generalitat, es demana a la població responsabilitat i col·laboració per mirar d’aturar el aviat possible la propagació de la pandèmia, ja que estem en fase de contenció; i això també és deure individual de cadascú. Es demana evitar, tot el que sigui possible, les aglomeracions de gent i evitar desplaçaments innecessaris per tal de

Mitigar la propagació del virus i protegir especialment els col·lectius més vulnerables, com pot ser la gent gran.
Preguem que disculpeu les molèsties que es puguin ocasionar, i demanem comprensió, col·laboració i responsabilitat. Esperem que aviat tot torni a la normalitat.

Joan Juncà i Cubells
Alcalde de La Torre de l’Espanyol