A LA TORRE, ENS QUEDEM A CASA

Davant la situació excepcional que estem vivint a causa de la Covid-19, ens agradaria, amb la col·laboració de totes les torredanes i torredans, des de les més petites i petits fins als més grans, reflectir com estem passant el dia a dia durant la pandèmia. Per aquest motiu hem pensat una possible eina a fi de recordar dins la nostra història com vam viure aquesta primavera del 2020.

L’objectiu és que ens envieu els vostres vídeos i/o fotografies del vostre dia a dia, activitats que dueu a terme, com ara: cuinant, pintant, dibuixant, ballant, cantant, jugant, fent esport, amb els vostres animals de companyia, fent teletreball, explicant-nos com us sentiu, parlant en línia amb la família o qualsevol altre moment dels que passeu a casa, als vostres balcons, terrats o patis. Sigui individualment o bé amb la família.

El nostre propòsit, una vegada recopilat tots els vostres arxius, és editar un audiovisual amb l’objectiu de projectar-lo per festa major o durant el mes cultural, i compartir cadascuna de les vivències. 

Esperem que amb aquesta iniciativa junts trobem petits moments per distreure’ns d’una manera divertida i alhora poder deixar empremta d’aquesta realitat que no s’esborrarà amb el temps.

Des de l’equip de govern us expliquem breument les bases per enviar-nos cadascun dels vostres petits moments:

  • És requisit indispensable que els arxius de vídeo i/o fotografia es gravin amb format horitzontal (gravar amb el mòbil en horitzontal).
  • Els arxius de vídeo i/o fotografia s’han d’enviar a qualsevol dels següents correus electrònics o via Whatsapp:

xarxes@torredelespanyol.cat

605 32 60 09 (per fer-ho via Whatsapp)

  • La durada màxima dels vídeos haurà de ser de 2 minuts.
  • A tots els enviaments s’hi ha d’indicar el nom i cognom de la persona o dels respectius membres que apareixen al vídeo i/o fotografia. Encara que, no hi figurin persones també s’hi haurà d’indicar el nom i cognom de qui n’és l’autor (també es pot incloure el nom de la casa si així es desitja).
  • La data d’inici pels enviaments és a partir d’avui mateix (03/04/2020) fins a l’últim dia del confinament. A l’assumpte hi haurà de constar: A LA TORRE, ENS QUEDEM A CASA.

Cal tenir en compte que es projectaran els vostres vídeos i/o imatges, per aquest motiu mitjançant la transmissió dels arxius via correu electrònic o Whatsapp servirà com a autorització de drets d’imatge, segons l’article 18.1 de la Constitució espanyola regulat per la Llei orgànica 1/1982, de 5 de maig, sobre dret a l’honor, a la intimitat i a la mateixa imatge.

Gràcies com sempre per la vostra col·laboració. Us animem a participar-hi!!