L’Ajuntament de La Torre de l’Espanyol va repartir mascaretes de manera gratuïta per a tots els veïns i veïnes del poble durant la tarda d’ahir divendres, 10 d’abril.

Aquestes mascaretes són de roba, i rentant-les a 60 graus es poden reutilitzar. Es recomana el seu ús per quan s’ha de sortir al carrer, per això des de l’Ajuntament vam decidir comprar un lot quantiós de mascaretes per a garantir que tots els nostres veïns i veïnes, quan hagin de sortir, ho puguin fer amb més seguretat.

Relacionat amb el tema de les mascaretes, des de l’Ajuntament volem fer un enorme homenatge al grup de costureres de la Torre, que amb el que portem de confinament ja han fet prop de 600 mascaretes de roba que han servit per ajudar centres assistencials de gent gran propers i productors de fruita locals. Des de l’Equip de Govern, us donem les gràcies per la vostra solidaritat.