Amb motiu de la diada de Sant Jordi, des de l’Ajuntament us convidem a crear els vostres relats, contes o poesies, que també poden anar acompanyats d’il·lustracions. El tema principal serà la situació d’emergència sanitària en què ens trobem, la lluita enfront de la COVID-19. Els nostres sentiments (com et sents, com estàs vivint el confinament a casa, què faràs quan totes i tots puguem sortir al carrer, fets o pensament relacionats amb els moments que estem vivint).

La finalitat d’aquesta activitat és recollir, a partir d’aquesta creació, aquest moment d’excepcionalitat que formarà part de la nostra història.

Tots els participants rebran un obsequi, la seva entrega tindrà lloc durant un acte cultural que es desenvoluparà un cop finalitzat el període de confinament i del qual ja s’anunciarà la data.

Les creacions guanyadores seran impreses en una edició gratuïta, se seleccionaran mitjançant un jurat que valorarà la creació i una votació popular el mateix dia que se celebri l’acte cultural.

Es dividirà amb dues categories en funció de l’edat: categoria infantil (fins a 16 anys) i categoria adulta  (a partir de 16 anys).

El termini per enviar el material és a partir d’avui dilluns dia 20 d’ abril fins al 10 de maig.

Els treballs s’hauran d’enviar en format digital (word, pdf i/o jpg) a través del correu:  xarxes@torredelespanyol.cat; posant a l’assumpte les paraules “Concurs Sant Jordi a casa” indicant:

  • Nom i cognoms del/la concursant.
  • Edat del/la concursant.
  • Telèfon de contacte.

Qui hi pot participar?

Tothom hi pot participar. El concurs es dividirà segons les edats dels/les participants en 2 categories:

  • Categoria infantil (fins als 16 anys)
  • Categoria adult (a partir del 16 anys)

Quines són les modalitats i quina és la temàtica?

Hi haurà dues modalitats: narrativa i poesia. Cadascuna pot anar acompanyada d’il·lustracions, com per exemple format conte.

El tema a tractar serà referent al moment actual que estem vivint, la situació d’emergència sanitària (com et sents, com estàs vivint el confinament a casa, què faràs quan totes i tots puguem sortir al carrer, fets o pensaments dels moments actuals).

Quin termini tenim per presentar les nostres creacions?

Es poden presentar els textos fins al 10 de maig. 

On hem d’ enviar les nostres creacions?

Els textos s’han d’enviar al correu: xarxes@torredelespanyol.cat, indicant Nom i cognoms, edat, telèfon, i a l’apartat “assumpte” hi haurà de constar: Concurs Sant Jordi a casa.

Quan se seleccionarà  l’obra guanyadora?

Se celebrarà un acte cultural durant el “Mes Cultural”, on se seleccionaran les obres guanyadores de les dues modalitats i de cadascuna de les dues categories. També es farà l’entrega dels obsequis a totes/tots els participants i dels següents premis guanyadors.

Premis:

  • Categoria infantil: Premi Narrativa i Premi poesia.
  • Categoria adults: Premi Narrativa i Premi poesia

Les persones guanyadores rebran un lot de productes de la nostra comarca, tanmateix les corresponents obres seran editades a càrrec de l’Ajuntament.

Com se seleccionarà l’obra guanyadora?

Hi haurà un jurat format per membres de diferents associacions culturals locals, qui valoraran les obres. A més a més, es farà una votació popular entre els assistents el dia de l’acte que es presentaran les obres. D’ambdues votacions en resultaran les obres guanyadores.

IMPORTANT:

Les persones que participen al concurs, simplement pel fet de participar-hi, ja estan donant el seu consentiment perquè l’Ajuntament difongui la seva obra per mitjà de les seves xarxes socials o els mitjans de comunicació del poble.