Any rere any a la Torre de l’Espanyol celebren molt orgullosos la Festa Major d’hivern, on tot el veïnat ens trobem a la Foguera de Sant Antoni.

Enguany, a causa de la pandèmia de la COVID-19 s’havia plantejat realitzar una festa simbòlica i reduïda, on havíem preparat petits actes per tal de donar suport a tot el sector cultural que ho està passant tan malament aquest temps.

Desgraciadament, l’evolució de la pandèmia després de les festes nadalenques ha augmentat exponencialment i les inclemències meteorològiques que no possibiliten realitzar actes en espais oberts no ens deixa cap altra alternativa de suspendre l’edició de la Festa Major.

Aquesta decisió ens causa molta tristesa, però pensant amb la salut de totes les torredanes i torredans ens sentim en l’obligació de prendre-la. Demanem la comprensió de tot el veïnat.

Desitgem superar com més ràpidament millor aquests moments de patiment i dificultat, que estan patint tots els sectors de la nostra societat. Confiem tornar amb més força i poder celebrar les properes festes Majors tots junts, d’aquesta manera donar suport a un dels sectors que ho està passant més malament.

D’altra banda demanem que tots els torredans i torredanes tinguin una actitud responsable i segueixin totes les mesures higièniques per evitar el contagi d’aquest maleït virus.

Esperem la vostra comprensió, us saludem ben cordialment, Equip de govern de l’Ajuntament de la Torre de l’Espanyol