Benvolgudes torredanes, benvolguts torredans!

En primer lloc vull demanar disculpes en nom de tot l’equip de govern per l’endarreriment de l’obra de remodelació de la piscina municipal, que ha comportat que enguany obrim més tard del normal. Quan afrontes una remodelació del nivell de la que hem hagut de fer, són molts els caps que s’han d’anar lligant, i els més difícils sempre són els burocràtics i econòmics que no et permeten engegar fins que no tens tots els vistiplaus. Si a més a més li sumem una obra complicada en molts i diversos aspectes, doncs ens ha portat al retard final. Sé que a molta gent li pot haver molestat i inclús alguns s’hauran enfadat. Per això demanem disculpes, però també us asseguro que a qui més li ha molestat i més salut li ha tret ha sigut a mi mateix.

Fet aquest incís, segueixo mirant endavant i vull aprofitar aquestes línies per desitjar-vos a totes i tots que passeu uns grans dies de Festa Major. Aquest any sembla que sí que podrem, per fi, gaudir d’una festa major com les d’abans de la pandèmia; és a dir, sense restriccions i sense cancel·lacions d’actes a última hora. Crec que la Comissió de Festes i el regidor de Festes han preparat una Festa Major molt completa: actes esportius, culturals, per a nens, per a grans, actes festius, correbars… I des d’aquestes línies també vull aprofitar per donar-los les gràcies per la feinada que fan i han fet aquests difícils anys que ens precedeixen.

Aquesta Festa Major tot just és la segona “normal” del mandat actual, i ja l’última d’estiu i, per això, per a mi aquesta també tindrà un toc especial. Tinc moltes ganes que aprofiteu per gaudir amb la família i els amics. Aprofitem aquests dies que el poble està ple per gaudir, xalar i desconnectar una mica del frenètic dia a dia que ens envolta a tots.

Per últim agrair a tothom que ens ha ajudat a tirar endavant la Festa Major: associacions, Comissió de Festes, persones a nivell individual… i, si em permeteu, un agraïment especial als companys de la Brigada: Cosme i Sergi.

Que passem molt bona Festa Major!

Sempre a la vostra disposició.

JOAN JUNCÀ I CUBELLS Alcalde de la Torre de l’Espanyol

PROGRAMA

Tot seguit us adjuntem el programa de Festa Major en format PDF. Podeu visualitzar-lo i/o baixar-lo fent clic AQUÍ

També us deixem les pàgines principals dels actes a sota: