Ja tenim a la cantonada la setmana de la  Pedra Seca 2022 i el grup d’anjubs de la Torre de l’Espanyol ha organitzat dues activitats molt interessants el 25 y 26 de novembre

                        

La primera es tracta d’una xerrada sobre “Los marges” i sortida a veure los marges dels voltants del Pi de les roques planes per donar a conèixer lo nostre patrimoni de pedra seca als xiquets i xiquetes del poble. Una activitat exclusivament pels xiquets i xiquetes de l’escola de la Torre de l’Espanyol.

Mentre que la segona activitat és durà a terme el dissabte 26 de novembre amb el nom: Un tastet de la pedra seca de la Torre de l’Espanyol. Una caminada que ens portarà a les Heretats Noves per conèixer diferents construccions de pedra seca: forn, mas, anjub, marges… En arribar farem vermut als rentadors (si el temps ho permet).

Més informació i horaris a la web www.setmanapedraseca.cat