L’Ajuntament de La Torre de l’Espanyol ha contractat un tècnic per gestionar la pàgina web i les xarxes socials aprofitant la subvenció d’11.000 euros atorgada pel programa europeu de Garantia Juvenil. Es tracta d’un contracte de treball efectuat d’acord amb les condicions establertes en l’Ordre TSF/213/2016, d’1 d’agost, cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%.
El programa de contractació de joves en pràctiques està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil. Està pensat per oferir oportunitats formatives i laborals a persones d’entre 16 i 30 anys que no estudien ni treballen. Per tal de cobrir aquesta plaça de comunicació es va obrir una convocatòria de concurs públic i es va realitzar un procés de selecció  entre tots els demandants que complien els requisits.

 

Logos_4