L’Ajuntament de La Torre de l’Espanyol inicia una nova etapa al món de les xarxes socials, a través de les quals s’espera oferir un millor servei per comunicar i difondre notícies i també altres esdeveniments i informacions relacionats amb la cultura i l’esport. La presència cada cop major dels torredans i torredanes a les xarxes ha estat determinant per fer aquest pas. Facebook, Twitter i Instagram són, de moment, els tres mitjans on tindrà presència l’Ajuntament.

Aquesta iniciativa permetrà a l’Ajuntament apropar-se més a la seva ciutadania, facilitant la interacció amb aquesta i fent-la partícip de l’activitat diària de l’entitat. D’altra banda s’espera impulsar la marca Torre de l’Espanyol projectant la seva imatge turística, ja que les xarxes socials permetran arribar a públics fins ara inaccessibles.

L’actualitat del poble i de l’Ajuntament serà des d’avui, i cada cop més, més immediata i accessible que mai.

Enllaços:

twitter-fb-instagram