L’Ajuntament de Móra d’Ebre comunica a tots els interessats que estan obertes les preinscripcions dels següents cursos gratuïts de formació ocupacional subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Els cursos estan ideats per persones que estan a l’atur però també s’hi poden inscriure persones actives. Tot i ser cursos molt complets i d’utilitat dels quals els alumnes en surten satisfets, hi ha dificultat per cobrir totes les places. Hi ha un total de 5 cursos disponibles:

–       Operacions auxiliars de serveis administratius i generals

–       Anglès: gestió comercial

–       Activitats auxiliars de comerç

–       Desenvolupament d’aplicacions amb tecnologia web

–       Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials

Per inscriure’s o per més informació, contacteu amb l’Ajuntament de Móra d’Ebre.

  • Adreça: Plaça de Baix, núm. 1
  • Telèfon: 977 40 00 12

Correu electrònic: formacio@moradebre.cat

 

soc-gencat