Perquè has d’anar al Tastafruit 2017, quines novetats hi trobaràs? Et donem 8 motius de pes perquè demà vinguis a passar la tarda a La Torre:

1. Any rere any intentem millorar cada edició del Tastafruit. Enguany hem avançat la data perquè hi hagi més varietat de fruita, tota feta al poble. Hi trobaràs préssec groc, vermell, cirera, nectarina i pruna de primera qualitat. La Torre gaudeix d’un clima, terra i aigua idonis pel cultiu d’aquestes varietats. A més, podràs adquirir la fruita a preu de cost perquè vegis la diferència entre el que rep el pagès i els supermercats.

2. Podràs tastar totes les varietats gratuïtament abans de comprar-les, i també els pastissos de fruita dolça elaborats per l’Associació de Dones Bassa d’Oli.

3. No només hi trobaràs fruita, tots els productors locals vendran els seus productes en diferents estants.

4. Hi haurà diversos “foodtrucks” per aturar-se a prendre uns pinxos i uns refrescos amb els teus acompanyants o també sopar, si s’escau.

“L’entreteniment i la diversió també hi estan garantits”

5. Si tens criatures, també és un dia ideal per passar el dia en família. El Tastafruit 2017 comptarà amb tota mena de tallers, activitats i espectacles per als més petits. Des de tallers creatius gastronòmics i de manualitats, passant per la festa de l’escuma, l’innovador inflable “Dragon Age”, l’espectacle “l’Era Pirata” pels carrers del poble, o el taller de bombolles gegants oferiran un sense fi de diversió als nens i nenes.

6. Per als més sibarites, dues sessions de maridatge de cervesa artesana i el formatge local Serra del Tormo (premiat amb el 3r guardó als World Cheese Awards) en un espai entranyable i únic com ho és la Casa del Conde. Les sessions seran a les 20 h i a les 21.30 h, i s’haurà de fer reservar prèvia a través de Whatsapp en aquest número de telèfon confirmant nombre d’assistents: 681 102 292.

7. Si s’està fent fosc i t’has quedat amb ganes de més, queda’t, a la nit hi ha concert i DJ’s! Pots sopar als foodtrucks, o bé anar al Bar La Societat o al Restaurant El Molí, que a partir de les 10 h començarà el concert amb el grup de versions “Los Aliados” i posteriorment discomòbil amb música dels anys 80 i 90 fins a les 3 h de la nit.

8. A més, tindrem un convidat de luxe per inaugurar el Tastafruit 2017, Francesc Mauri, que també ens oferirà una xerrada sobre el canvi climàtic a les 13 h a La Societat (Carrer de l’Era, 9).

Si et ve de gust viure el Tastafruit, recorda que comença demà dissabte 17 de juny a les 17 h pels carrers centrals del poble. T’hi esperem! Aquest és el vídeo de l’edició anterior:

Clica aquí si vols veure el programari d’actes.

Tastafruit 2017