Poetes torredans oferiran un recital de poesia aquest dimecres dia 14 a les 19.30 h al bar-restaurant hOriginal de Barcelona, situat al carrer Ferlandina, 29 (davant del MACBA). El filòleg Xavier Pujals serà el poeta principal, però estarà acompanyat d’altres rapsodes o recitadors torredans com Maria Montané, Teresa Castelló, Lena Borsch o Manel Aguilar. Es recitaran poemes de l’Anton Fortunyo i en Joan Perelló, entre d’altres.

Es tracta d’una iniciativa cultural i artística sense ànim de lucre inspirada en el racó poètic del llibre “L’Anjub” i que tindrà lloc en un indret pintoresc de Barcelona com ho és l’hOriginal, conegut per la seva afinitat i suport a l’art i a la cultura i freqüentat pels amants d’aquestes. Així, La Torre de l’Espanyol sonarà per una estona, poètica i elegant, al centre de Barcelona. Tothom hi serà benvingut.

Poetes inèdits torredans