Davant l’èxit que va suposar la iniciativa dels pressupostos participatius 2017, la Junta de Govern ha decidit:

  • Repetir la iniciativa aquest any 2018 destinant una altra partida pressupostària a l’elecció dels torredans i torredanes mitjançant un sistema de votació.
  • Millorar-la, afegint un termini de temps per escoltar les propostes dels veïns i veïnes del poble.

En l’exercici anterior es van fer 5 propostes des de la mateixa Junta de Govern que tots els habitants de La Torre majors d’edat podien votar. La proposta més votada va ser la d’habilitar un nou aparcament dins el municipi amb un 43% dels vots.

Enguany es podran fer les propostes que es vulguin enviant-les al correu electrònic: propostes.torredelespanyol@gmail.com o deixant-les en format paper a l’urna que es posarà a disposició de tothom a la sala d’atenció al públic de l’Ajuntament.

D’entre totes les propostes se n’escolliran cinc, les quals tornaran a sotmetre’s a votació popular. La més votada es posarà en pràctica en el termini que es consideri adequat en funció de la seva viabilitat.

Tots els torredans i torredanes que hi vulguin participar hauran d’exposar la seva idea seguida dels arguments que creguin convenients. El termini d’entrega de les propostes finalitzarà el 31 de març de 2018. Les propostes anònimes també són vàlides.

Amb aquesta nova mesura la Junta de Govern espera apropar-se encara més als seus conciutadans, escoltant de primera mà què creuen que necessita el poble. Fer de La Torre de l’Espanyol un poble millor ha estat, és i serà sempre el nostre objectiu.